Tabeller för alla EM grupper - Fotbolls EM 2024

Här hittar ni alla tabeller för EM 2024. Grupp A är förvald men du kan välja vilken grupp du vill se i rullmenyn.

Fotbolls EM

Tabeller och resultat EM 2024

I tabellerna ser ni tabellställning, resultat, målskyttar och mycket annat på EM 2024. Tabellerna uppdateras live när matcherna spelas. Så fort EM är lottat ser ni här även alla EM grupper och tabellerna för dessa grupper. Det är 6 grupper med 4 lag i varje. Dessutom finns vinnarodds och gruppvinnarnas odds på vår EM odds sida!

Top 3 Oddsbonusar EM 2024

Spelbolagen OddsBonus Ta bonus
Snabbare spelbolagSnabbare 2000 kr (100%)
Oms. krav: 8x til min odds 1,8
Ta bonus
Mer info
Bet365 spelbolagBet365 1500 kr (100%)
Min odds 1.5
Ta bonus
Mer info
Expekt spelbolagExpekt 1500 kr (gratis spel)
Min odds 1.80
Ta bonus
Mer info

Live score på EM

Här kan du följa alla matcherna under EM live med målskyttar, varningar och laguppställningar och bästa odds. Följ EM live här nedan

Grupper och Tabeller i EM

Här har du alla grupper och du hittar respektive lag under respektive tabell i ovan tabell.

Grupp A:Tyskland, Ungern, Skottland, Schweiz
Grupp B: Spanien, Albanien, Kroatien, Italien
Grupp C: England, Danmark, Slovenien, Serbien
Grupp D: Frankrike, Österrike, Nederländerna, Polen
Grupp E: Belgien, Rumänien, Slovakien, Ukraina
Grupp F: Portugal, Turkiet, Tjeckien, Georgien

Vilka går vidare från respektive grupp?

I årets EM är det två bästa lagen som går direkt vidare till åttondelsfinal från varje grupp. Förutom de 12 lagen så är de fyra bästa treorna i varje grupp också vidare. Detta kan du se när du jämför i tabellerna ovan vilka som har chansen att ta sig vidare. Först är det poäng sen är det målskillnad antal gjorda mål. Om det fortfarande inte går att skilja lagen åt så är det Fairplay som gäller och sist lottning.

Vilka går vidare från Grupp A, B och C

Om vi tittar på Grupp A så är det Tyskland som är storfavorit att ta sig vidare. Bakom dem är det jämnt bland övriga lag även om Schweiz tippas av de allra flesta som tvåa i gruppen. I Grupp B som även fick epitetet dödens grupp så är det Spanien och Italien som tippas gå vidare. Kroatien och Albanien gör upp om de sista platserna.

I Grupp B även kallad "Dödens Grupp" är det väldigt tätt mellan lagen att ta sig vidare. Spanien är favoriter men Kroatien och Italien är strax bakom och har goda chanser att gå vidare från gruppen. Albanien får det tufft tror vi och blir gruppens slagpåse. Spanien och Italien är våra favoriter att gå vidare från Grupp B.

Grupp C är England storfavoriter med Danmark och Serbien som utmanare. Grupp D är ännu en svår grupp där Frankrike och Holland väntas ta de första två platserna. Grupp E gissar vi att Belgien tar och att det är jämnt mellan övriga lag. I Grupp F är Portugal solklara favoriter och de övriga lagen har jämnt skägg om de övriga platserna.

Vilka går vidare från Grupp D, E och F

I vårt tycke är Grupp D lika svår som grupp C. Här finns förhandsfavoriten Frankrike som många tippar har chans att vinna hela EM. Bakom dom är det tufft där både Österrike som slog ut Sverige finns men även Nederländerna med ett starkt lag. Från Playoff kom svårspelade Polen så vi får nog döpa om denna gruppen till EMs svåraste. men Frankrike tror vi ska krånga sig vidare. Sen är det jämnt mellan övriga tre lag även om vi tippar att Nederländerna tar sista slutspelsplatsen.

Grupp E kanske är EM's svagaste grupp i vårt tycke. Belgien är favoriter och bör kunna ta sig vidare relativt enkelt. Sen blir det jämnt mellan övriga tre lag att ta sig vidare.

Grupp F aspirerar även den på att vara den svagaste gruppen. Portugal är solklara favoriter och har störst chans enligt oddsen att ta sig vidare. Georgien som är nya i EM tippas bli sist och de övriga lagen Turkiet och Tjeckien slåss om andraplatsen tror vi.

Skytteliga EM 2024

Här hittar ni skytteligan för EM slutspelet. Vill man kan man även spela på vilken spelare som kommer att vinna skyttligan i EM och det gör man med fördel långt innan EM startar då man oftast får bäst odds då. Favorit att bli skyttekung i EM är inte helt oväntat Kylian Mbappe och Harry Kane. Men som vanligt kan det komma upp nån bubblare i något av de mindre lagen som kan göra många mål. Vi höjer även ett varningens finger för Phil Foden som har haft en makalös säsong i Premier League och spottat in mål. Portugals Ronaldo är alltid farlig och ska inte räknas bort.

Skytteliga EM 2024
Harry Kane 0 mål
Kylian Mbappe 0 mål

Skyttekung Fotbolls EM 2024