Odds EM i fotboll 2024

Här hittar i alla odds på EM i fotboll 2024. Här finns odds på vinnare, skyttekung och gruppsegrare. Det finns även en oddsjämförelse på samtliga matcher i EM slutspelet i Tyskland. Spela där oddset är som högst för att vinna lite mer på din betting!

Oddsjämförelse vinnare av Fotbolls EM 2024

Här är bästa odds på vinnare av EM i fotboll 2024. Vi har odds på alla EM lagen i vår oddsjämförelse.

Speltips vinnare av Fotbolls EM 2024

England och Franrike är favoriter med odds på ca 4.50 ggr pengarna, Det motsvarar ca 22% vinstchans. Tror du att något av dessa lag har större chans än så att vinna EM så ska du betta på det. Tyskland som har hemmaplan kommer vara med och slåss om guldet och här ger spelbolagen som bäst ca 7.0 ggr pengarna och det motsvarar 14% vinstchans. Därefter följer Spanien på 9.0 ggr pengarna (11% vinstchans) och Portugal på 10.0 ggr pengarna (10% vinstchans). Övriga lag med en chans på EM guld är så klart förra EM-vinnaren Italien samt Holland och Belgien. Samtliga dessa lag har odds som bäst på 17 ggr pengarna och det motsvarar 6% vinstchans.

Speltips: Vi anser att Belgien som EM vinnare är bästa spelet. Det finns många anledningar till detta. De gjorde ett urstarkt EM kval och hade EM-kvalets bästa målskytt i Romelu Lukaku som mycket väl kan visa vägen till EM guld tillsammans Med Kevin De Bruyne. Lägg därtill att Belgien hamnade i den lättaste EM gruppen så har vi ett riktigt bra bet här tror vi!

Odds Fotbolls EM

Bästa odds på EM-matcherna

Här nedan kan du följa bästa odds på alla EM-matcher från de bästa svenska spelbolagen. I vår oddsjämförelse finns Sveriges 20 största spelbolag.

Bästa odds Skyttekung i Fotbolls EM 2024

Du kan spela på skytteligavinnaren innan EM och under hela mästerskapet och så här ser bästa oddsen ut just nu:
Kylian Mbappe bästa odds 5.00 hos Bet365
Harry Kane bästa odds 5.50 hos Unibet
Christiano Ronaldo bästa odds 12.0 hos Bet365
Jude Bellingham bästa odds 14.0 hos Bet365
Oliver Giroud bästa odds 20.0 hos Bet365
Romelu Lukaku bästa odds 20.0 hos Bet365
Antoine Griezmann bästa odds 25.0 hos Bet365
Bukayo Saka bästa odds 28.0 hos Bet365

Bästa odds på Gruppvinnare i EM 2024

Här nedan hittar ni odds på alla gruppvinnare i EM 2024 och det kan vara ett av de bästa spelen i hela EM då oddsen sätts långt innan turneringen startar och form och skador kan påverka lagens prestationer.

Bästa odds Vinnare Grupp A

Odds vinnare Grupp A
Tyskland är stora favoriter att vinna Grupp A i fotbolls EM 2024. Därefter följer Schweiz, Ungern och Skottland med höga vinnarodds.
Speltips: Tyskland är det bästa laget i gruppen och har fördel av hemmaplan. De ska bara vinna denna gruppen och detta kanske är EM bästa spel!

Bästa odds Vinnare Grupp B

Odds vinnare Grupp B
Spanien är favoriter att vinna EMs tuffaste grupp, men både Italien och Kroatien har chansen att knipa gruppsegern här tror vi. Albanien bör inte ha någon chans.
Speltips: Spanien har lägst odd men detta är en så jämnt att alla kan vinna och bästa spelet enligt oss är att betta på Italien och Kroatien som båda har bra chanser att vinna en mycket jämn grupp.

Bästa odds Vinnare Grupp C

Odds vinnare Grupp C
England är favoriter att vinna hela EM och de fick en relativt lätt grupp där Danmark är enda laget som kan ge dem lite problem. Serbien och Slovenien bör inte ha någon chans att vinna gruppen.
Speltips: England är det klart bästa laget i gruppen och de bör vinna denna grupp ganska enkelt. Även om Danmark skulle klara oavgjort mot England så kommer England ösa in mål i övriga matcher tror vi och därmed vinna gruppen lätt.

Bästa odds Vinnare Grupp D

Odds vinnare Grupp D
Frankrike är favoriter att vinna en ganska tuff grupp. Både Nederländerna och Österrike kommer att ha en liten chans att vinna gruppen om inte Frankrike spelar sin bästa fotboll i någon av matcherna.
Speltips: Frankrike är favoriter men vi tycker att även Nederländerna har en riktigt bra chans att vinna denna gruppen. Oddsen för det är bra och det blir vårt speltips för grupp D.

Bästa odds Vinnare Grupp E

Odds vinnare Grupp E
Belgien är favoriter att vinna EMs svagaste grupp. Ukraina som tog den sista platsen i gruppen är andrahandsfavorit att vinna gruppen. Rumänien och Slovakien har höga vinnarodds som säger att de skall mycket till om någon av dessa ska kunna knipa gruppsegern.
Speltips: Att Belgien vinner grupp E kan vara EMs bästa vinnarspel. Detta är en riktigt svag grupp och Belgien är trots allt ett mycket bra landslag med ett fint EM kval i rygggen. Ukraina är främsta utmanarna enligt oss.

Bästa odds Vinnare Grupp F

Odds vinnare Grupp F
Portugal är favoriter att vinna grupp F och de landslag som utmanar i första hand är Turkiet och Tjeckien. Georgien är outsiders men kommer inte att blanda sig i tror vi. Men frågan är om någon kan rubba Portugal som är en av EMs favoriter.
Speltips: Portugal fick en bra lottning och har riktigt bra chanser att vinna grupp F. Detta är vårt givna spel på gruppvinnare och till ett riktigt bra odds!

FAQ - Vanliga frågor om EM och odds

Här hittar du vanliga frågor om odds när det gäller att betta på EM 2024.

⚽ Vilka är de bästa oddsen på vinnare av EM 2024?
⚽ Här är de bästa oddsen på favoriterna att vinna EM i fotboll 2024:
England bästa odds 4.50 hos Bet365
Frankrike bästa odds 4.50 hos Bet365
Tyskland bästa odds 8.00 hos Bwin
Hela listan hittar ni längre upp på vår EM oddssida!
✅ Vilka är oddsen på EMs skyttekung?
✅ Här är de bästa oddsen för EMs Skyttekung:
Kylian Mbappe bästa odds kommer inom kort
Harry Kans bästa odds kommer inom kort
Leroy Sane bästa odds bästa odds kommer inom kort
Hela listan hittar ni längre upp på vår EM oddssida!
📋 Vilket är det bästa oddset på att England vinner EM?
📋 Bet365 har just nu hela 4,50 ggr pengarna på att England vinner EM guld, vilket är det bästa oddset av samtliga svenska spelbolag!