EM final i Fotbolls EM 2024

Här kan du läsa allt om EM finalen i Fotbolls EM. Vi ger dig alla förutsättningar för matcherna. Vi listar de möjliga lagen och ett speltips på vilka som går till EM final. Du hitta även bästa odds på EM finalen här.

EM Final - Spelschema

Söndag 14 Juli
21:00 Final (Berlin) i TV4/TV4 Play

Final Fotbolls EM 2024

Final EM 2024 (Berlin) Söndag 14 juli kl 21:00

Här möts vinnaren i semifinal nr 1 och 2. Det är ju långt ifrån säkert vilka dessa lag blir men vi tror ju att semifinal 1 spelas mellan England - Portugal i och semifinal 2 mellan Frankrike - Spanien.

Om vi får tippa så tror vi på en EM final 2024 mellan England - Frankrike. Det skulle i så fall innebära att de två stora favoriterna till EM guldet tar sig till en drömfinal EM. Att se England och Frankrike spela en EM finnal vore en dröm för oss fotbollsälskare.

Trolig EM final: England - Frankrike

Speltips EM finalen 2024

Vi tror som sagt på en EM final mellan England och Frankrike. Det skulle i så fall vara en helt öppen match som mycket väl kan gå till både förlängning och straffar. Men det är långt kvar tills vi har två finallag klara. Skulle det vara så att vi har bara ett av lagen England/Frankrike i final så kommer det laget att vara stor favorit i EM finalen.

Bästa odds på EM-finalen

Här hittar ni bästa odds från de svenska spelbolagen på den stora EM finalen i fotboll.

Livestream EM finalen i Fotbolls EM 2024

EM finalen sänds i TV4 och det betyder att livestream finns tillgänglig hos TV4play. TV4Play livestream kostar en slant men istället är den helt reklamfri. TV4Play sänder hälften av alla matcher i EM 2024 vilket gör att dessa går att se via livestream på telefon, surfplatta, Smart TV eller ex Apple TV.

FAQ - Vanliga frågor om EM finalen 2024

Här hittar du vanliga frågor om EM finalen.

⚽ När spelas EM finalen i Fotbolls EM 2024?
⚽ När spelar England final i Fotbolls EM?
📝 Hur ser Englands laguppställning i finalen ut?

Top 3 Oddsbonusar EM 2024

Spelbolagen OddsBonus Ta bonus
Snabbare spelbolagSnabbare 2000 kr (100%)
Oms. krav: 8x til min odds 1,8
Ta bonus
Mer info
Bet365 spelbolagBet365 1500 kr (100%)
Min odds 1.5
Ta bonus
Mer info
Expekt spelbolagExpekt 1500 kr (gratis spel)
Min odds 1.80
Ta bonus
Mer info

Svenska spellicenser

Det är numera bara tillåtet att spela hos spelbolag med svenska spellicenser. De bookmakers vi rekommenderar har en svensk licens för sportspel. Väljer man ett spelbolag med svensk licens är dessutom alla vinster skattefria! På Spellicenssverige.se finns samtliga svenska spelbolag med licens.